Waarom Thomas?

Mijn geïntegreerde aanpak van fysieke training en voedingsadvies blijkt erg effectief. Klanten zien hun lichaam al snel veranderen, wat extra motiveert om door te gaan.
Waarom Thomas?

Keuze genoeg uit personal trainers. Waarom zou je juist mij kiezen? Misschien is het mijn prettig gestoorde gedrevenheid. Ik zie dit echt als mijn vak, waar ik mij altijd in wil blijven ontwikkelen. En ik vind het geweldig om mijn inzichten te delen met jou. De focus op jou typeert mij, je krijgt 100% maatwerk en aandacht. Ook buiten de trainingstijden blijf ik betrokken bij het halen van je doelen. Ik mail interessante artikelen, app je tips, of stuur gewoon een foto van mijn salade (‘wat eet jij vandaag?’).

Effectief en verantwoord trainen

Mijn geïntegreerde aanpak van fysieke training en voedingsadvies blijkt erg effectief. Klanten zien hun lichaam al snel veranderen, wat extra motiveert om door te gaan. Samen zorgen we ervoor dat jouw resultaat blijvend is. Heb je last van blessures of fysieke klachten? Dan zit er bij mij in het pand een uitstekend manueel en fysiotherapeut bij wie je gemakkelijk terecht kunt – de vaste begeleider van Rugbyclub Utrecht. Met hem overleg ik als ik merk dat je niet 100% belastbaar bent. De oefeningen zijn zo altijd verantwoord.

Small group training

Bij mij heb je keuze uit verschillende trainingsvormen. Het meest effectief is natuurlijk 1-op-1 personal training. Maar als je de basis onder de knie hebt, kun je ook kiezen voor duo of small group (max. 4 personen) personal training. Dat scheelt in de kosten. En je krijgt nog steeds volop aandacht. Wil je graag aanvullend in een sportschool trainen? Ik geef je tips hoe je dit goed met mijn training combineert.

Goed bereikbare trainingsstudio

Ik werk in een eigen kleinschalige en rustige trainingsstudio. Hier voel je je snel op je gemak. Graag je eigen muziek luisteren? Prima! Jij kiest. De trainingsstudio bevindt zich in De Bilt en is goed bereikbaar vanuit zowel Utrecht als Zeist en Bilthoven. Parkeren kun je gratis voor de deur.

Opleidingen

Rijkserkende EFAA fitness A opleiding
Rijkserkende EFAA fitness B opleiding
Nationaal en Internationaal erkende en geaccrediteerde
National Academy of Sports Medicine
gecertificeerd Ultimateinstability trainer
gecertificeerd Ultimateinstability specialist

Cursussen

Aerosling / TRX Suspension training
Bosu ball training
Paleo & Primal voeding
EHBO training
physis academy: 6 domeinen Cursus
Basic Coaching ATMA instituut
AED training

meld je aan voor een proefles

Terug